Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

greybeard-

25. 3. 2012 16:34
Znáte přísloví,

mluviti stříbro, mlčeti zlato? Já osobně vás "politiky" dávám na jednu hromádku se zloději, bez rozdílu barev "politického spektra". Pro mne slovo český politik znamená totéž co podvodník a příživník a dovolím si říci, že za vlády komunistů si ani vládnoucí komunisté nedovolili to co si dovolujete dnes.

0 0
možnosti

levicova destrukce

25. 3. 2012 17:39
Re: Znáte přísloví,

Kde že pracujete, pane bezchybný a všeznalý? Justici schází odborníci, co z pohledu poznají viníka...

0 0
možnosti

levicova destrukce

25. 3. 2012 16:30
Co udělal Bém? Četl jsem Kmentu pozorně

ale mimo diskuze tam nic mimo dedukcí Kmenty není. Ale jak získal Kmenta odposlechy? Od Bárty, který uje objednal? Co je to za hru? 8-o8-o

0 0
možnosti

pavel 99

25. 3. 2012 16:34
Re: Co udělal Bém? Četl jsem Kmentu pozorně

Vám se těch průšvihů kolem OpenCard, Blanky, DP a jeho "zakázek", Praha "olympijská".............. zdá málo?8-o

0 0
možnosti

johnpeters

25. 3. 2012 16:28
Všechny

bych vás pově sil!!:-/[>-]

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

25. 3. 2012 12:05
Jděte příkladem Blažku

porušujete volební sliby, stát se zadlužuje a Vy zde ukazujete na pana Béma. Pan Bém již u toho není, zodpovědný jste Vy, Kalousek, Kníže a Nečas !Rv!!

5 0
možnosti

pavel 99

25. 3. 2012 16:13
Re: Jděte příkladem Blažku

Bémem (jeho úředníky) podepsané smlouvy budou platné ještě pár let, za to nelze nikoho jiného vinit ani na něj přehazovat odpovědnost.:-/

0 0
možnosti

rodd

25. 3. 2012 12:02
Zde ji spíše vidět jiný fenomém

a to na základě uvědomění v jakém stavu je občanské, morální, hodnotové uvědomění celé populace. To po roce 89 bylo vesměs nulové a opět po chvilce heroických činů, zajelo do jistých i kolejí, já na bráchu on na mě, nikam se netlačit, socialisticky pracovat kapitalisticky žít. To neumožňuje širší prosperitu společnosti a jen se uzavírá do menších spolků či společností. Radikální změna taktéž není možná, neboť časem se vytratí podpora většiny a "masivní" stabilitu to neporazí, respektive není dostatek lidí jež by měli tak silné občanské a osobnostní hodnoty. Jediný snad možné východisko je postupné začleňování či příchod lidí jež nejsou tak zatíženi systémem, společnosti, jsou spíše úřednicky inteligentní a nezatížení tak mocí. Jestli jim náhoda či stav společnosti pomůže k moci, zde třeba Nečas či primátor Svoboda, postupně se pomalu mohou propracovat k takové stabilitě v tomto masivním systému vzájemné pomoci a prospěchu, že si nejdou tým a podporu ke změnám a ty prosadí v momentě

0 0
možnosti

rodd

25. 3. 2012 12:08
dodatek

oslabení či příležitosti, postupně "odstaví" tento mafiánský systém od zdrojů. Zde to ale není o okamžité změně, nýbrž postupné práci a, teprve další generace Načasů, Svobody, jež nebude tak zatížena okolnostmi jež nakonec deformují každého. Je to vlastně i o nás každém jednotlivci, zde by k rychlejší změně k lepšímu nepomohla revoluce, či změna zákonů, ale prostá výměna až 60% naší populace. Jinak řečeno budeme "muset" čekat, až alespoň 40% populace nabude občanských hodnot a chování ... . Změna tu je jen nám není jak si pod vousy, neboť není tak radikální jak si přejeme, ale reflektuje to co vytěsňujeme a necháváme na druhých a okolnostech, dokud to neobsáhneme, budeme v tomto hnoji.

0 0
možnosti

cvlad

25. 3. 2012 11:46
Hezky napsaný článek.

jen je malý problém v tom, že mezi vaší stranou a ODS není moc velký rozdíl.Stačí se podívat na to kolik z vás je původem členů ODS.

2 0
možnosti

SID09

25. 3. 2012 12:50
Re: Hezky napsaný článek.

Spousta jich utekla k TOP od lidovců. Nicméně nechápu, proč TOP jedná tak diletansky.  Veřejně perou špinavé koaliční prádlo, msto toho, aby si vše nejprve mezi sebou rozříkali a ven pouštěli jen věty na kterých se koaličně shodnou. TOP patří tedy k těm, kteří se podílí na současné naštvanosti lidu nejen svou  neprofesionální komunikací s médii, ale také tím, že nedokáží zasadit o okamžité exemplární trestání velkých korupčníků a zlodějů. Konec konců laxnost ministra financí ve věci MUS je také trestuhodná. !!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 971x

Seznam rubrik